R.W.B. gaat op zoek naar nieuwe hoofdtrainer

Foto: RWB

WAALWIJK – Begin december tijdens het evaluatiegesprek tussen de Technische Commissie van voetbalvereniging RWB en hoofdtrainer Larry van Ommen is besloten om het contract niet meer te verlengen. Larry is dan drie seizoenen de hoofdtrainer van RWB geweest. Als RWB volgend seizoen op de zaterdag in een nieuwe competitie gaat starten zal dat dus zijn met een nieuwe hoofdtrainer.

In seizoen 2019 / 2020 begon Larry als startend hoofdtrainer, met zijn net daarvoor behaalde TC2 diploma, geweldig aan dit eerste seizoen. Het seizoen werd jammer genoeg afgebroken waarbij RWB 10 punten voor stond en daardoor promoveerde naar de KNVB 3e klasse. Zijn vernieuwende aanpak was hierbij een van de belangrijke pijlers.

RWB was ook voor Larry de eerste voetbalvereniging waar hij als klein jongetje begon. Hij bouwde met RWB, RKC (jeugd), opnieuw RWB, WSC, VV Dongen, Nivo Sparta, opnieuw WSC en RWB een indrukwekkende voetbalcarrière op, behaalde vijf kampioenschappen en won met VV Dongen de districtsbeker en de landelijke beker.

Vorig seizoen stond RWB-1 na 4 wedstrijden gedeeld bovenaan en werd de competitie wederom stilgelegd. Dit seizoen startte RWB weer goed, ging door in de beker en won de Waalwijk Cup 2021. Helaas was de start van het seizoen niet goed en ligt de competitie wederom stil. Er van uit gaande dat na de winterstop weer getraind en dus ook weer wedstrijden gevoetbald kunnen worden zal Larry er alles aan gaan doen om deze periode als hoofdtrainer goed af te sluiten, daar heeft dan ook heel RWB het volste vertrouwen in.

Cookieinstellingen