Vacature Jongerenwerker/Projectleider (0,6 FTE) bij Samen RKC

Foto: Samen RKC

RKC Waalwijk is een gepassioneerde voetbalclub in Noord-Brabant die sinds 1984 speelt in het Nederlands Betaald Voetbal. Als voetbalorganisatie willen wij op een professionele doch familiaire wijze invulling geven aan de behoeften van de regio Waalwijk als het gaat om het spelen van betaald voetbal, het bewaken en uitstralen van onze identiteit, het bieden van een platform voor business en het inzetten van onze identiteitskracht voor sociaal maatschappelijke doeleinden.

Jaarlijks biedt RKC Waalwijk ruim drieduizend mensen het spreekwoordelijke duwtje in de rug op het gebied van sport, onderwijs, sociale contacten en werkgelegenheid. Dat gebeurt vanuit de maatschappelijke tak; Stichting Samen RKC.

In de komende jaren zal RKC Waalwijk haar sociaal-maatschappelijke activiteiten fors uitbreiden. Voor de afdeling Samen RKC zoeken we per direct een gedreven Jongerenwerker / Projectleider (M/V) / 0,6 FTE

Wat doe je in deze functie?

In deze functie ga je aan de slag met jongeren tussen de 14 en 24 jaar om hen te versterken in hun toekomstperspectief. In het project MDT Community Champions train je de jongeren in o.a. social skills en werknemersvaardigheden. Daarbij zet je sport als middel in om jongeren zowel fysiek als mentaal in beweging te brengen. Jij bent degene die ze motiveert, enthousiasmeert, zelfvertrouwen geeft en je zorgt dat ze oog voor hun eigen kwaliteiten krijgen.

Hoe ziet jouw profiel eruit?

Jij bent een gedreven en enthousiaste hbo’er-er (richting sociale- of sportopleiding) met een passie voor sport en maatschappelijke ontwikkeling. Het is een pré wanneer je al mimimaal 1 jaar werkervaring hebt in een sportieve omgeving. Waalwijk en/of het MDT-traject is bekend terrein voor je en je spreekt de taal van de jongeren.

Je bent een uitstekende netwerker en signaleert kansen in de markt. Jij bent iemand die durft te denken in kansen en open staat voor verandering. Je legt makkelijk contacten binnen het maatschappelijke werkveld binnen regio De Langstraat en bent een echt organisatietalent.

Wat vind je bij RKC Waalwijk?

  • een enorm gevarieerde job in een dynamische club waar geen dag hetzelfde is;
  • een uitdagende werkomgeving met de leuke collega’s waarin veel ruimte is voor eigen initiatief;
  • prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hoe komen we met jou in contact?

Zie jij in jezelf een jongerenwerker / projectleider met sportieve en sociaal-maatschappelijke vaardigheden? Aarzel dan niet en stuur je sollicitatiebrief en je CV uiterlijk 14 december naar Wendy Smits, [email protected].

  • Start functie: 10 januari – in overleg is eerder mogelijk
  • Eerste gesprek: 16 december 2021
  • Tweede gesprek: 20 december 2021
Cookieinstellingen