Halloween hockey bingo bij Hockeyclub Waalwijk

WAALWIJK – Daar er deze week geen competitie op het programma stond en het vorig jaar een groot succes was besloot de minicommissie van Hockeyclub Waalwijk dit jaar opnieuw een Halloween-Hockey-Bingo te organiseren.

Alle leden van de jongste jeugd van de hockeyclub en de leden van de Mix 8tallen van Waalwijk/Des waren uitgenodigd. Meer dan 80 enthousiaste kinderen waren zaterdagmorgen om 9.00 uur op het hockeyveld te vinden. De tribune was gevuld met duiveltjes, heksen, spoken, mummies en ook Draculas was van de partij. Het clubhuis en het veld waren volledig in Halloween stijl aangekleed en Michael Jackson’s Thriller schalde uit de luidsprekers.

Gedurende de ochtend konden de kinderen leuke prijzen winnen met bingo. Enthousiast kruisten ze de cijfers af. Wat vonden ze het spannend. Ook konden ze leuke spelletjes spelen op het veld, zoals touwtje trekken en hockeypetanque. Er werden partijtjes gespeeld en er werd gesprongen op het springkussen.

Om 12 uur kregen de kinderen nog een Halloween snoepje en konden ze moe maar voldaan terug naar huis. Dank aan de hulpouders en Yvon, Annette, Eline voor de geweldige organisatie! Op naar volgend jaar!

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen