Tafeltennisvereniging Den Bolder bestaat 40 jaar!

Vlnr: Kees Broeders,  Henk van Suntenmaartensdijk en Kees van Dongen.
Vlnr: Kees Broeders, Henk van Suntenmaartensdijk en Kees van Dongen.
Foto: TTV Den Bolder

WASPIK – In 2021 bestaat de Tafeltennisvereniging Den Bolder 40 jaar. Het is traditie om bij elk lustrum een klein feestje te organiseren maar door de huidige corona situatie moeten we kijken wat mogelijk is. Maar één ding is zeker, we laten het zeer zeker niet zomaar passeren.

Onze leden sporten iedere donderdagavond in cultureel centrum Den Bolder. Tafeltennis is een intensief spelletje, maar juist daarom goed voor je conditie! We zijn een recreatieve vereniging en ontspanning en plezier staan bij ons echt centraal. Mocht je echter graag in een competitieteam willen spelen, ook dat is mogelijk!

De toenmalige Ambachtenmarktcommissie is 40 jaar gestart met tafeltennis in de oude Den Bolder als sportieve afwisseling op de vele vergaderingen. De huidige voorzitter is nauw betrokken geweest bij de oprichting en zodoende evenals enkele andere leden 40 jaar lid van TTV Den Bolder.

Nieuwe leden

TTV Den Bolder karakteriseert zich door haar sociale karakter. Daarom kunnen we nog best wat nieuwe leden gebruiken. We bieden iedereen eerst twee gratis proef- speelavonden aan. Voor het lidmaatschap hoeft niemand het te laten; we hebben ongeveer 45 donderdagavonden per jaar en de contributie is slechts 100 euro.

Tradities

De onderlinge sfeer is uitstekend. Jaarlijks organiseren we het clubkampioenschap waarin we onderling strijden om de felbegeerde titel “Clubkampioen Den Bolder” en hebben we met leden en aanhang een gezellig feestdag. Deze dag heeft in de afgelopen 40 jaar menig sterk verhaal opgeleverd en er zullen er nog vele volgen.

Meer weten? Mail naar [email protected] of kijk op onze facebookpagina.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen