Feestelijke opening kunstgrasveld en ledverlichting S.S.C.’55

Foto: Pix4Profs/Peter Braakmann

Voetbalvereniging S.S.C.’55 in Sprang-Capelle opende op zaterdag 18 september het nieuwe kunstgrasveld en ledverlichting. Daarbij waren onder andere wethouder John van den Hoven van de gemeente Waalwijk en Bart van Wijlen van Aannemersbedrijf Van Wijlen aanwezig.

Voorzitter van S.S.C.’55 Remco Steenbeek is meer dan trots op het nieuwe veld en de duurzame verlichting. “Het is een prachtig veld dat onze leden het hele jaar door kunnen gebruiken. Ook in periode met slecht weer, waarin natuurgras normaal gesproken ontlast moet worden. Met dit kunstgrasveld kunnen we ons sportpark dus nog beter benutten.”

De aanleg, inclusief het gehele voortraject, is volgens Steenbeek een toonbeeld van een perfecte samenwerking tussen de betrokken partijen, waaronder ook Stichting Supporters S.S.C.’55. “Dat we nu bij de start van het nieuwe voetbalseizoen kunnen beschikken over dit nieuwe veld komt mede dankzij de sterke samenwerking.” Aannemersbedrijf Van Wijlen was verantwoordelijk voor de aanleg van het kunstgrasveld. Oostendorp installeerde de duurzame ledverlichting. De werkzaamheden vonden deze zomer plaats.

Wethouder John van den Hoven is blij. “De realisatie van het kunstgrasveld is een belangrijke stap die past bij het toekomstbestendig maken van Sportpark Van Wijlen van S.S.C.’55. De club kan met de aanleg weer meer leden toelaten. Met het oog op de toekomstige ontwikkelingen binnen Landgoed Driessen is dat zeer wenselijk.”

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden