Waalwijk Cup 2021 gaat naar R.W.B.

WAALWIJK – Na maandenlang alleen maar oefenwedstrijden gespeeld te hebben werden in Waalwijk dit weekend voor het eerst weer voetbalwedstrijden gespeeld die ergens over gaan. Winnaar van de Waalwijk Cup 2021 werd RWB, voor RWB is daarmee de eerste prijs van het nieuwe voetbalseizoen 2021-2022 binnen. En niet zomaar een prijs, want RWB mag zich daarmee één jaar lang de kampioen van Waalwijk noemen en heeft het hele jaar de wisselbeker in bezit.

De kruisfinales en daarachteraan de finalewedstrijden om de 1e t/m 4e plaats werden gespeeld bij WSC. RWB speelde de eerste kruisfinale tegen SV Capelle waarbij Kevin Remie de ruststand op 1-0 bracht en Alex Huijps na rust met twee goals het verschil op drie goals bracht, eindstand dus op 3-0. NEO’25 won de andere kruisfinale met 2-1 van WSC-O23 waardoor de finale ging tussen RWB en NEO’25. De buren op Sportpark De Gaard zouden daarmee uitmaken wie de winnaar van de Waalwijk Cup zou gaan worden. Alex Huijps die tegen SC Capelle al eerder twee keer had gescoord opende nu de score in het voordeel van RWB. Zico Kemmeren maakte de 2-0 en daarmee was de wedstrijd beslist en RWB de winnaar van de Waalwijk Cup 2021.

Wethouder John van den Hoven reikte na het toernooi de 1e prijs en de wisselbeker uit aan Dennis Timmermans, aanvoerder van RWB. In de finale om de 3e en 4e plaats won SV Capelle met 3-0 afgetekend van WSC-O23. Bij de wedstrijden om de 5e t/m 8e plaats, die bij RWB werden gespeeld, won na strafschoppen WSC van Waspik waardoor de volledige uitslag van de Waalwijk Cup 2021 er als volgt uit ziet:

  • 1e plaats RWB
  • 2e plaats NEO’25
  • 3e plaats SC Capelle
  • 4e plaats WSC-O23
  • 5e plaats WSC
  • 6e plaats Waspik
  • 7e plaats Baardwijk
  • 8e plaats SSC’55

De scheidsrechters van Scheidsrechtersvereniging De Langstraat gaven bij alle wedstrijden punten voor de sportiviteit. De winnaar, nadat iedereen 5 wedstrijden had gespeeld, was Waspik. De bijbehorende beker met enveloppe werd door voorzitter Bas Bruurmijn van RWB uitgereikt aan de aanvoerder van Waspik.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen