Sport en Speldag bij NEO’25 voor gehele jeugd!

Foto: NEO'25

Afgelopen zaterdag was het weer gezelligheid troef bij familie en vriendenvereniging NEO’25. De jongste jeugd werd om 10:00 uur op het sportpark verwacht waar maar liefst 8 spellen te wachten stonden. Waaronder een grote stormbaan, een water buikschuif baan en pingelparcours waren in stelling gebracht met hulp van Frans Kuysten.

Omdat deze dag al ver vooraf gepland en georganiseerd was, werd er voor deze dag uitstel van de regio-cup aangevraagd. Hierdoor waren alle jeugdteams (op JO 18 na) aanwezig.

Alle aanwezigen werden in teams verdeeld waarbij een begeleider werd toegewezen. Het blijft toch bijzonder dat er zo veel vrijwilligers zich beschikbaar stellen voor zo’n dag. Het zijn ook vaak wel dezelfde gezichten die zich hiervoor opgeven. Alhoewel opvallend veel dames 1 begeleiders zowel in de ochtend als in de middag beschikbaar waren. Een mooie betrokken groep waar we trots om mogen zijn als vereniging. In de middag kwamen de oudste jeugdteams aan het spelen toe. Wat ook weer een andere dynamiek maar vooral veel plezier met zich meebracht.

NEO’25 kijkt positief terug op dit terugkerend evenement. Een mooie manier om je seizoen voor de jeugd mee af te sluiten. Er staan nog twee wedstrijden op het programma dus gelukkig blijven we samen met elkaar nog sportief bezig.

Aanmelden bij deze gezellige voetbalvereniging kan altijd. Via www.neo25.nl kan je lid worden. En wie weet zien we je volgend jaar ook op de sport en speldag!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen