Jeugd RWB op zoek naar gouden eieren

Foto: RWB

WAALWIJK – Paaszaterdag 3 april werd er door de jongste RWB-Jeugd, nadat de onderlinge wedstrijdjes waren afgewerkt, paaseieren gezocht.

De gehele week hingen er bij de ingang van het gebouw twee zakken paaseieren en kon er geraden worden hoeveel eieren hier in zaten. Bij de senioren was was Chantal v.d. Linden de winnaar en bij de Jeugd was het Antoni van de JO9-1 die het dichtst bij het werkelijke aantal zat. De prijs voor Chantal wordt deze week bij de training uitgereikt

In het natuurgebied naast Sportpark De Gaard werd er door de jongens en meisjes fanatiek gezocht naar de verstopte eieren. De Recreatiecommissie van RWB had ook drie gouden eieren verstopt. Iedereen ging aan het einde met een chocolade ei naar huis. De winnaars die het geluk hadden dat ze ook een van de gouden eieren hadden gevonden kregen bij de prijsuitreiking nog een extra prijs. Deze geluksvogels waren Jur van Oosterhout, Djavi van der Velden en Noud Schouwenaars. Van de Paashaas kregen zij als prijs een blauwe Derystar bal en een chocolade beeldje van de Paashaas zelf.

Foto: RWB Waalwijk
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden