TOTO The Stage: wie zingt het mooiste RKC lied?

Foto: RKC Waalwijk

WAALWIJK – TOTO The Stage staat aan de vooravond van de finale. De competitie biedt voetbalsupporters en artiesten een podium om hun passie voor de club en/of hun talent ten toon te stellen.

Tientallen RKC Waalwijk supporters gaven gehoor aan de oproep en grepen hun kans. Dennis Damen, Thom Craane & Mike van der Velden zijn doorgedrongen tot de finale. De deelnemer die op 12 maart de meeste stemmen heeft ontvangen, kroont zich tot winnaar van de competitie.

De inzendingen van Dennis Damen, Thom Craane & Mike van der Velden zijn te bekijken via toto.nl/rkcwaalwijk. Stemmen is vanaf nu mogelijk.

Thom Craane haalde de finale met eigen versie van het clublied van RKC. Hij nam een eigen clip op en wist met dit lied de top drie te halen. Mike van der Velden besloot met een eigen rap nummer genaamd ‘Geel & Blauw’ deel te nemen aan The Stage en dat bleek een gouden zet. Met deze eigen vertolking viel hij in de smaak bij het Waalwijkse publiek. Laatste finalist is Dennis Damen. De zanger gooit hoge ogen met een originele uitvoering van een eigen nummer ‘Schiet die ballen in de goal’.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen