Selectietrainers RWB-1 en 2 blijven ook volgend seizoen een duo

Foto uit het archief van RWB
Foto: RWB

Larry van Ommen en Alfons van der Pluijm blijven in seizoen 2021 / 2022 de trainers van respectievelijk RWB-1 en RWB-2. Even met een positieve blik vooruitkijkend wordt dat waarschijnlijk het eerste seizoen wat dan onder hun leiding geheel wordt uitgespeeld. Beide trainers zijn aan hun tweede seizoen bezig en plakken er dus een derde jaar aan vast, waarbij het inmiddels zeker is dat ook dit lopende seizoen niet geheel uitgespeeld kan worden.

Ondanks het feit dat het jaar 2020 een wel heel raar voetbaljaar is geweest zijn er een aantal positieve zaken te melden over RWB-1 en 2. Beide selectieteam zijn sinds de aanstelling van deze trainers succesvol geweest. RWB-1 heeft in het afgebroken seizoen 2019 / 2020 en het lopende seizoen 2020 / 2021 nog geen enkele wedstrijd verloren en beide teams eindigden in seizoen 2019 / 2020 bovenaan. Larry van Ommen kan dus nog steeds zeggen dat hij als hoofdtrainer ongeslagen is. Zowel RWB-1 als RWB-2 werden in de door de KNVB opgezette fictieve competitie bovenaan en promoveerden daardoor naar respectievelijk de KNVB 3e klasse en Reserve 2e klasse.

Hoe de goede start van de competitie voor RWB-1 en 2 een vervolg krijgt is nog niet geheel duidelijk. De KNVB had een plan B maar dit kan inmiddels in de prullenbak. Het nieuwe plan is het opdelen van de competitie in 2 x 7 verenigingen, mocht dit ook niet lukken dan blijft als enige optie het uitspelen van de 1e helft van de competitie over.

Hoe het vervolg ook zij, RWB heeft volop vertrouwen in beide trainers en zien, ondanks alle tegenslagen die het voetbal moet incasseren door de coronacrisis, de toekomst met vertrouwen tegemoet.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden