Walking Football Maluku Oldstars Waalwijk deelt kerstpakketten uit

Foto: pxhere

WAALWIJK – Al zeventien jaar organiseert het Nationaal Ouderenfonds kerstdiners voor eenzame ouderen. Dit uitje, dat voor velen een waardevolle en gezellige ontmoeting is, kon dit jaar vanwege het coronavirus helaas niet doorgaan. Met de feestelijke kerstbox biedt het Nationaal Ouderenfonds een mooi alternatief. Samen met Maluku Oldstars is er nagedacht over een veilige manier van bezorgen en een ontmoeting op afstand.

Kerst in Waalwijk, Tilburg en Vught

Dit jaar werden duizenden ouderen in Nederland verrast met een kerstbox aan de deur, waaronder senioren in Waalwijk, Tilburg en Vught. In de box zit alles om kerst thuis zo gezellig mogelijk te maken. Iets lekkers, een cadeautje, een persoonlijk geschreven kerstkaart en een uitnodiging voor een speciale online kerstshow. Onze Maluku Oldstars hebben op veilige afstand de box bezorgd en maken een praatje om op deze manier de ouderen een hart onder de riem te steken.

Decembergevoel team Maluku Oldstars

Teamleden en spelers werden/ worden beloond als steuntje in de “rug” een setje sportzolen en sportkousen, om het nieuwe jaar warm in te luiden tijdens de wekelijkse training en samenzijn.

Over het Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich samen met partners, donateurs en Oldstars in voor een samenleving waarin geen enkele seniore zich eenzaam hoeft te voelen. Onze activiteiten in Waalwijk zijn laagdrempelig en gericht op ontmoeting. Zo helpen wij ouderen om op een actieve manier ouder te worden. Ook stimuleren we de samenleving om een leeftijdsvriendelijke omgeving te zijn. Want ouder worden doe je samen!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden