Remco Steenbeek nieuwe voorzitter S.S.C.’55

Foto: S.S.C.'55

SPRANG-CAPELLE – Remco Steenbeek is de nieuwe voorzitter van S.S.C.’55. Op de Algemene Ledenvergadering van maandag 30 november stemden alle aanwezige leden voor zijn benoeming. Remco zegt trots te zijn dat hij de volle steun vanuit de vereniging heeft. “Ik kijk ernaar uit om met iedereen binnen onze vereniging en onze samenwerkingspartners verder te bouwen aan de club.”

Er staat S.S.C.’55 komend jaar nogal wat te wachten, met de renovatie van ons Sportpark Van Wijlen, het nieuwe sponsorplan Vrienden van S.S.C.’55 en de plannen voor de jeugdafdeling.

Renovatie

Het eerste en meest zichtbare actiepunt is de renovatie van ons sportpark. De plannen liggen klaar voor de aanleg van een kunstgrasveld, het installeren van Ledverlichting en de renovatie van de kleedkamers en een deel van de kantine. Als de gemeenteraad van Waalwijk in januari akkoord geeft op de begroting, kunnen we snel aan de slag en wordt 2021 het jaar van de verbouwing.

Jeugd

Remco: “Maar we gaan niet alleen onze aandacht steken in stenen en lampen. Onze leden en vrijwilligers staan bij ons op nummer 1. De komende jaren willen we nog meer aandacht schenken aan de jeugd, met de komst van een Hoofd Jeugdopleiding, één technisch aanspreekpunt voor iedereen die bij onze jeugd betrokken is. En we willen onze jeugdtrainers nóg beter gaan begeleiden. Zowel bij de selectieteams, als bij de recreatieve elftallen. S.S.C.’55 is een plek waar iedereen welkom is om van voetbal te genieten.”

Groei

Door alle plannen en de verwachte uitbreiding van Landgoed Driessen, staat S.S.C.’55 de komende jaren een mooie groei te wachten, zowel in aantal leden als in het gebruik van ons sportpark. Remco: “In de afgelopen elf jaar heb ik S.S.C.’55 binnen en buiten de lijnen goed leren kennen en voel me er helemaal thuis. Het maakt me trots om te zien hoe hard we met zijn allen werken aan onze mooie club. Uiteindelijk doen we het met elkaar, want als team bereik je veel meer dan als individu. De club staat daarbij altijd op nummer 1. Ik wil daar graag als voorzitter mijn bijdrage aan leveren en mijn medebestuursleden, onze vrijwilligers en leden zo goed mogelijk ondersteunen en begeleiden.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen