R.W.B. helpt zijn jeugdleden de winter door

Foto: RWB

WAALWIJK – Voetbalvereniging RWB heeft met de Jeugdcommissie en de Technische Commissie van de jeugd twee commissies die op dit moment erg actief en ook nog eens creatief zijn. Met hulp van de leiders en trainers van de verschillende teams zorgen ze er voor dat nu de competitie stil ligt er binnen de regels van het NOCNSF toch op zaterdag gevoetbald kan worden.

Zaterdag 7 november werd Dag 2 van het onderling toernooi gespeeld en dit onderling toernooi wordt op zaterdag 14 november afgesloten. Zaterdag 28 november staat vervolgens in het teken van een Voetbalclinic die wordt georganiseerd voor alle jeugdteam. Normaal zou in dit weekend op vrijdag 27 november St. Nicolaas de jeugd van RWB bezoeken.

Doordat Nederland in de ban is van het Coronavirus en daardoor het clubhuis gesloten moet blijven kan Sinterklaas die vrijdag RWB niet bezoeken. Hoe en wanneer Sinterklaas naar RWB komt houdt de Sint nog even geheim, maar vergeten zal hij de RWB-jeugd zeker niet. Na zaterdag 28 november, die in het teken staat van de Voetbalclinic, pakt RWB het onderlinge toernooi weer op en speelt dan door t/m zaterdag 19 december.

In de 2 weken rond Kerstmis en Nieuwjaar ligt dan het voetballen, en dus ook het doordeweeks trainen stil. Hoe het voetballen er in 2021 uit gaat zien weet vervolgens nog niemand, hopelijk is het virus dan zodanig onder controle dat de competitie weer opgepakt kan worden. Totdat de KNVB de organisatie van de competitie weer op zich kan nemen zijn de clubs op zichzelf aangewezen. RWB is in de gelukkige omstandigheid dat het met de Jeugdcommissie en de TC een elftal vrijwilligers heeft die de organisatie van het zaterdagvoetbal op zich neemt, met dank aan de hulp van alle trainers en leiders.

Fotobijschrift

Op de foto van boven naar beneden en van links naar rechts: Paul de Kort, Dave de Louw, Stephan de Man, Cor Pulles, Johan Kuijsten, Harrie Maas, Marco van de Hammen, Jos Knippels en Nicky Ligtvoet, niet op de foto Mari Kraneveld en Wesley Bleijenberg.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen