Jeugd blijft in beweging bij NEO’25

Foto: NEO'25

Zoals reeds aangekondigd, worden er op zaterdagen specifiek trainingen, onderlinge wedstrijden of toernooien gehouden voor de jeugd bij NEO’25, zolang de RIVM dit natuurlijk toestaat. Afgelopen zaterdag was er voor 4 leeftijdscategorieën iets leuks georganiseerd.

Allereerst een onderling toernooi voor de jeugd onder 10 en 11 jaar. Er werden vier teams geformeerd met de namen Chelsea, Real Madrid, RKC en NEO’25. Toeval (of toch niet) maar het was laatstgenoemde die het toernooi winnend afsloot. Daar ging een waar penaltyspektakel aan vooraf. Maar liefst 16 penalty’s waren noodzakelijk om de eindscore bekend te maken. De kinderen ging met een grote glimlach huiswaarts.

Vervolgens was er een zeer gevarieerde training voor de jeugd onder 13-1 georganiseerd en sloot hoofdtrainer Stefan Brok en assistent Patrick Leijtens de dag af met een ‘ echte ‘ selectietraining voor de jongens van JO 18. Een leuke manier om kennis te maken met de hoofdtrainer en vice versa. Dit smaakt naar meer.

Zonder tegenberichten zullen we voor zaterdag 7 november wederom een onderling toernooi organiseren voor de jeugd onder 8 en 9 jaar. En zal hoofdtrainer Stefan Brok het jeugdteam onder 15 jaar een speciale training geven.

Dat is weer iets om naar uit te kijken op de Gaard!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen