KIKA Jeugd Techniek-dag NEO’25

Foto: NEO'25

Op woensdagmiddag stond er voor de NEO-jeugdleden een techniek-dag ingepland. Dankzij de hoofdsponsoring wordt er twee keer per jaar een dag georganiseerd speciaal voor jeugdleden. Dit keer waren vriendje en vriendinnetjes en of familieleden ook welkom en was er geen entree verschuldigd.

Wat is het KIKA sponsorschap toch een  goed initiatief. Er waren vooraf 58 aanmeldingen genoteerd en er kwamen uiteindelijk 69 kinderen. Gelukkig was de begeleiding voldoende aanwezig deze middag zodat iedere begeleider met circa 10 kinderen de verschillende oefeningen konden uitvoeren. De regie lag wederom in handen van Voetbalparty en zij hadden een vol programma bedacht. Normaliter wordt een hele dag gereserveerd maar gelet op de RIVM-richtlijnen werd de gezamenlijke lunch overgeslagen. En werd tijdens de pauze limonade en chips uitgedeeld buiten op de tribune. De glimlach op de vele gezichten en het plezier spatten er weer vanaf bij de jeugd.

De komende zaterdagen wordt er voor elke leeftijdscategorie iets speciaals georganiseerd. Een speciale training, onderling toernooi of een bijzondere trainer voor de groep. Doel is om met elkaar te blijven sporten zolang het RIVM dit toestaat natuurlijk. Om die reden plannen we niet verder dan 14 dagen vooruit. Wordt vervolgd…

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen