Reserveer tickets voor 1e thuiswedstrijd van Tachos!

Foto: Angela Buser

Na een verrassend goede première tegen DFS in Arnhem (27-37) wil Red-Rag-Tachos ook thuis goed beginnen. A.s.zaterdag 19 september om 20.30 uur speelt het Heren 1-team van Tachos voor het eerst sinds lange tijd weer eens een thuiswedstrijd in De Slagen. Opponent is Kembit-Lions uit Limburg. In het verlengde van de Corona-maatregelen is reserveren verplicht!

Dus wil je erbij zijn, vraag dan tijdig je toegangsbewijs aan want er zijn maar ’n beperkt aantal zitplaatsen toegestaan. Dit kan via onze Facebookpagina www.facebook.com/tachoshandbal of een email naar [email protected]. We hopen op uw komst!

In ieder geval is de aftrap van het nieuwe seizoen goed verlopen en wist Tachos op overtuigende manier te winnen in Arnhem. De jonge ploeg van coach Fred Michielsen kende een wisselvallige voorbereiding, waarbij door de div. Coronaperikelen soms niet getraind- of gespeeld kon worden. De enkele oefenwedstrijden die plaats vonden leverden wisselvallige resultaten en een nog onwennig samenspel op. In Arnhem was daar niet veel meer van te merken en met de kern van vorig seizoen in de basis kwam Tachos zeer sterk uit de startblokken. “Arnhem is een sterke ploeg, maar ze kwamen er niet aan te pas. We wisten dat we, anders dan vorig seizoen, er wel vanaf de 1e minuut zouden moeten staan en het dan ook volhouden. Dat is ons nu gelukt” aldus Joep Voermans. Want na tussenstanden van 1-7 na 10 min. en 13-19 bij rust wisten we uiteindelijk een mooie eindstand van 27-37 op de borden te krijgen. Ook de nieuwe jonge spelers kregen allen hun speeltijd en konden hun steentje bijdragen aan deze goede overwinning.

Fred Michielsen is tevreden met het resultaat maar blijft realistisch. “We hebben een jong team, dat alleen door hard te werken en goed te trainen dichter naar elkaar toe kan groeien. Als dat lukt dan zijn we zeker in staat om dynamisch, creatief en mooi handbal te laten zien. Maar daarvoor moeten we nog wel aardig aan de bak.” As. zaterdag gaan we proberen die goede start een vervolg te geven en met goed spel en strijdlust Lions te verslaan!

Vooraf spelen onze heren A1 in de hoogste landelijke divisie hun 1e wedstrijd tegen Hurry Up HA1 uit Zwartemeer. Aanvang 18.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen