Vrouwen R.W.B. spelen gelijk tegen NEO’25 Vrouwen

Zaterdag 12 september speelde RWB Vrouwen Zaterdag op Sportpark De Gaard bij de buren, NEO’25. Beide teams hadden hun eerste twee wedstrijden gewonnen dus was bij een gelijk spel het doelsaldo doorslaggevend. Omdat het doelsaldo van NEO’25 beter was dan dat van RWB moest RWB winnen om door te gaan in de beker.

Bij rust leek dat ook te gaan gebeuren want door een afstandsschot van Suzan Dorgelo en een lob over de keeper van Imke Sulsters was het bij rust 0-2. RWB was ook in de eerste helft de betere ploeg en keeper Tamesha Alders hield haar doel vakkundig schoon. In de tweede helft draaide het spelbeeld helemaal om en had NEO’25 de overhand. NEO’25 werd daarin ook gesterkt door een snelle goal in het begin van de tweede helft. Halverwege de tweede helft kwam NEO’25 langszij en wist het dat bij een gelijke stand ze door zouden gaan. Mede door tal van blessures aan NEO zijde werd daarna het spel steeds onderbroken en ging het ritme uit de wedstrijd. Door deze blessures had de scheidsrechter best wat meer tijd bij kunnen trekken maar in plaats daarvan ging hij zelf meevoetballen door bij weer een blessure zelf de bal uit te trappen. Het bleef dus 2-2 en NEO’25 mag dus door in de beker.

RWB heeft prima gepresteerd in de beker, met twee 4e klassers in de poule bleef het ongeslagen, won twee keer en speelde één keer gelijk. RWB Vrouwen Zaterdag gaan zich nu richten op de competitie die zaterdag 19 september begint met een thuiswedstrijd tegen OJC Rosmalen VR1.