VoetbalSportSchool Larry van Ommen 2e editie

WAALWIJK – Afgelopen zomer organiseerde Larry van Ommen de 1e editie van de VoetbalSportSchool.

Het programma bestond uit:

  • Zes coole voetbal Skillstrainingen met Smartgoals Skillgames en 1 duintraining met jeugdtrainers. Alle kids hebben uiteindelijk een coole FIFA FUT kaart gekregen met hun scores. Tijdens de trainingen waren er profvoetballers aanwezig. Etienne Vaessen (keeper RKC, zie foto), Fatih Kamaci (ex FC Oss), Shaquille Pinas (ADO Den Bosch) en Ingo van Weert (ex RKC) zijn deze weken langsgekomen.
  • Naast het voetbal hebben de kids kennis kunnen maken met 2 lessen boksen met Fit Personal Training Waalwijk, 2 lessen Crossfit van Crossfit Superfit en 2 training met WINRS op het nieuwe trainingscomplex van RKC met professionele testen.
  • Er waren ook hele coole prijzen te winnen zoals voetbalschoenen, jack, shirtjes van de profs en zelfs een gesigneerd Feyenoord shirt was 1 van de prijzen. Ook werd er elke week een ‘Topper van de week’ gekozen. De voetballer die zich het beste inzette en de trainers en teamgenoten goed hielp.
    Een nieuw concept waar VOETBAL het hoofddoel blijft, maar waar kinderen ook motorisch sterker worden door ook kennis te maken met andere sporten.

In de herfstvakantie komt er een vervolg aan deze 1e succesvolle editie!

Wanneer: 2-daagse, dinsdag 20 oktober en woensdag 21 oktober 2020
Tijd: van 10.00 – 16.00 met gezonde lunch tussendoor
Doelgroep: alle jongens en meiden van 7 t/m 14 jaar
Locatie: RWB Waalwijk

Activiteiten VoetbalSportSchool Herfstvakantie 2-daagse:

  • Hoofdactiviteit op beide dagen is VOETBAL met o.a. Smartgoals Skillgames. Je kunt zelf je eigen FIFA FUT kaart creëren en bestellen (zie foto’s).
  • Daarnaast komt Oerfit met een vernieuwende training speciaal voor voetballers en nemen zij ook een ijsbad mee. Wie durft er uiteindelijk in een ijsbad?
  • Er komt een rugbytrainer van the Dukes uit ‘s-Hertogenbosch. Hier wordt de fysieke gesteldheid en de motoriek van de kids getest.
  • De laatste dag wordt afgesloten met een cool lasergametoernooi met Lasergym in Sporthal de Slagen.
  • Beide dagen zal er een gezonde lunch klaar staan en komt Frisje! Fruitwater met gezonde sapjes.

Lijkt jou dit nu cool om allemaal te doen? Wil jij 2 dagen voetballen en daarnaast nog coole activiteiten doen? Schrijf je dan snel in via [email protected]. Dan ontvang je een inschrijfformulier. Deze mag dan retour gestuurd worden en bij voldoende aanmeldingen ontvang je verdere informatie. Alles van de VoetbalSportSchool is te volgen op Facebook en Instagam.

Beide dagen worden gesponsord door lokale bedrijven. Hoofdsponsor van deze Herfstvakantie 2-daagse is Van der Linden Transport. Zoek jij naast voetbalsport een uitdaging in de transport? Werken in de logistiek of als chauffeur? Al vanaf je 16e jaar bieden zij mogelijkheden. Contact via personeelszaken: [email protected] of 0416-575230

Veel plezier op school weer allemaal en hopelijk tot 20 oktober!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden