Eikhout Metaalwerken Vakantiecup succesvolle afsluiting seizoen WSC

WAALWIJK – Afgelopen maandag 13 juli jl. was er de afsluiting van het voetbalseizoen voor de jongste jeugd. In coronatijd was het idee opgepakt om ook na de sluiting van het officiële seizoen nog een extra activiteit te organiseren. Er werd in Eikhout Metaalwerken een dankbare sponsor gevonden en de inschrijving werd in de geest van de coronatijd opengesteld voor leden en niet leden.

Het weer was heerlijk, meer dan 70 kids werden verdeeld over 3 competities en alle wedstrijden werden gespeeld op ons mooie hoofdveld. Er was een surprise voor het toernooi. Via de mensen van GoWaalwijk was WSC in the picture gekomen bij de nationale radio NPO1. Er werd deze week een reportage gemaakt over sportverenigingen in coronatijd. Tijdens de reportage kregen veel ouders en leden de kans om in het programma Stax en Twan hun zegje te doen. Juist tijdens de coronatijd heeft de club een mooi aantal nieuwe leden kunnen noteren. Een mooie erkenning voor WSC.

Na ruim 2 uur bikkelen werden Barcelona, Ajax en Manchester City de winnaars van hun poule. Na een ijsje voor alle deelnemers was het tijd voor de shoot outs. Keepers Tom van den Berg, Fatim Bah en Job Daems werden getest door alle spelers en speelsters. Een half uur later na veel spanning waren de drie winaars Jesse Muts, Amar Abdulquadir en Marguerite Soumah bekend. Gefeliciteerd penalty killers!

Om ongeveer 21.00 uur kwam er een mooi eind aan een fantastische afsluiting van het seizoen.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden