Hockeyclub Waalwijk heeft er zin in deze zomer en organiseert een hockeymiddag!

Foto:

WAALWIJK – Aangezien er vele activiteiten voor kinderen zijn vervallen deze zomer organiseert hockeyclub Waalwijk een leuke, sportieve middag tijdens de zomervakantie. Op 19 augustus zal de club in de namiddag allerlei leuke hockey activiteiten aanbieden voor alle kinderen van 6 tot 12 jaar.

Tijdens deze namiddag kunnen kinderen op een speelse manier kennismaken met de sport. Er zullen verschillende spelletjes worden gedaan, vooral om het plezier van hockey te ervaren. Zo is er knotshockey, waarbij gebruikt wordt gemaakt van een knots en een grotere zachte bal. Er zal ook unihockey gespeeld worden, met een grote lange stick. Op deze manier kunnen alle kinderen van Waalwijk meedoen zonder bitje en hockeystick. Er zullen deze namiddag ook andere spelletjes gespeeld worden.

Op deze manier hoopt de club natuurlijk ook de kinderen enthousiast te maken om een keertje te komen hockeyen in het nieuwe seizoen. Deelname is gratis dus geef je zo snel mogelijk op per e-mail! ([email protected]) Aanmelden kan tot 9 augustus. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de dan geldende corona-maatregelen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden