R.W.B. voetbalkwis een groot succes!

De prijswinnaars van de kwis; Ted, Bud en Yfke de Louw
De prijswinnaars van de kwis; Ted, Bud en Yfke de Louw
Foto: RWB

WAALWIJK – Het corona virus houdt ons allemaal in de greep. Zo ook alle sportende kinderen van v.v. R.W.B. uit Waalwijk. Iets organiseren bij RWB? Nee dat kon helaas niet. Maar een leuke thuis opdracht organiseren kon dus wel zo dachten ook initiatiefnemers Wesley Bleijenberg en Nicky Ligtvoet. Een hoop uren later was er plots de RWB voetbalkwis 2020.

In het weekend van 2 en 3 mei hebben er in totaal 65 kinderen de RWB voetbalkwis gemaakt. Hiervan hebben Wesley en Nicky enorm genoten en wil iedereen die heeft deelgenomen daarom hartelijk danken. De kwis bestond uit 150 meerkeuzevragen die onderverdeeld waren in 7 categorieën. Een aantal categorieën ging uiteraard over RWB maar ook moesten de kids “to do” opdrachten uitvoeren. De RWB-ers moesten een nieuw tenue van RWB ontwerpen, het mooiste voetbalmoment opsturen, het hooghouden met een bal diende gefilmd te worden en er zat een leuke kleurplaat bij. Iedereen heeft echt enorm z’n best gedaan, er zaten hele gave inzendingen bij!

Afgelopen weekend zijn de 15 prijswinnaars verrast met een spontaan bezoek aan huis en het overhandigen van de prijzen. De nummer 1 prijs, een RWB trainingspak ging naar familie de Louw. Ted, Bud en Yfke namen de prijs met een grote glimlach in ontvangst.

Met name willen de organisatoren Alfons van der Pluijm bedanken. Alfons is werkzaam bij Sport en gezondheidscentrum in Dongen (https://vennen.nl/). Er kunnen komend seizoen mede dankzij 3 gave prijzen een 2-tal teams 2 uur lang een zaal huren om te trainen/voetballen en er kan 1 team een gehele dag gaan zwemmen bij de Vennen.

Daarnaast rest ook nog een woord van dank uit te brengen naar de overige sponsoren van de prijzen van deze Kwis:

Wesley en Nicky is het heel goed bevallen, dus wie weet tot een volgende keer !

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen