Warm welkom bij WSC voor jeugdspelertjes

Foto: WSC

WAALWIJK – Meteen nadat de overheid de ruimte bood aan sportclubs om weer aan de slag te gaan met hun jeugd, stak het jeugdbestuur de koppen bij elkaar. Onder aanvoering van jeugdvoorzitter Stefan van Tiggelen , werd een sluitend protocol in elkaar gedraaid dat meteen werd goedgekeurd door de gemeente.

“Er was onmiddellijk veel enthousiasme bij alle trainers, vrijwilligers en ouders om al onze jeugd-elftallen weer aan de gang te krijgen. Het is geweldig om te zien dat we dit zo snel en strak hebben georganiseerd , zeker gezien het grote aantal leden dat we hebben”, aldus van Tiggelen. “Onze hoofd jeugdopleidingen Norbert Rebsch, heeft samen met alle trainers superleuke trainingen gemaakt, aangepast aan de normen.”

Er hadden zich maar liefst 12 nieuwe kanjers gemeld voor deze eerste training nadat Corona alles op slot had gegooid. De nog maar 4-jarige Dani van Oyen was helemaal in zijn nopjes. “Ik kwam samen met mijn vriendje trainen en we kregen training van papa. De velden van WSC zijn echt prachtig en ik aan het einde kregen we allemaal een WSC-bal mee naar huis.”

WSC besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van trainingen en wel op alle niveaus, zowel prestatief als recreatief. “Ons credo is dat WSC de club is waar je je thuis voelt. We proberen alles zodanig te organiseren dat ieder lid zich gewaardeerd voelt en dat ons sportpark en de kantine als een tweede thuis voelt. We hebben goede mensen in onze organisatie en bovendien zijn ze ook nog eens allemaal VOG gecertificeerd.” Jeugdvoorzitter van Tiggelen is trots op zijn club en ziet de toekomst heel positief in. Ondanks de beperkingen van dit moment.

Bij WSC staat de deur wagenwijd open voor jongens en meisjes die nog geen lid zijn de club, maar die toch kennis willen maken met voetballen én met de club WSC. Als je mee wilt trainen , kun je melden via [email protected] of telefoonnummer 0653829901

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen