WSC klaar voor hervatting jeugdtrainingen

Foto: Airpro Waalwijk

WAALWIJK – In de voorbije week is een groot aantal mensen bij WSC intensief bezig geweest om de club klaar te stomen voor de herstart van de jeugdtrainingen volgende week.

De veiligheid van 500 spelers en speelsters en de begeleiding van WSC staat daarbij voorop en dat betekent dat er strenge regels en voorwaarden zijn, die in samenspraak met het speciale crisisteam van de gemeente tot stand zijn gekomen. De plannen zijn goedgekeurd, zodat de bal weer kan gaan rollen op sportpark Eikendonk. Alle jeugdteams gaan twee keer per week trainen, verdeeld over de vijf avonden en ook op de zaterdagmorgen zal het (kunst)gras worden betreden. Daarbij dient de bovenbouw (13 t/m 18 jaar) tijdens de trainingen de 1,5 meter afstand in acht te nemen.

Alles over het protocol rondom de trainingen is terug te vinden op de website van WSC. Ook niet-leden zijn van harte welkom om aan de trainingen deel te nemen, zij hoeven zich alleen maar van te voren even aan te melden bij de club. Alle informatie hierover is ook op de clubwebsite www.wscwaalwijk.nl
terug te vinden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen