Leuke Kindercarnaval v.v. Baardwijk

WAALWIJK – De playbackshow is een paar jaar weg geweest, maar sinds 3 jaar weer terug en blijkt een grote publiekstrekker bij de geel-zwarte voetbalclub aan de Akkerlaan in Schoenlapperslaand!

Zeven acts streden om de wisselbokaal en de jury met Chayenne, Ellen en de speciaal van de buren overgestoken Rikcy (in het geel-zwart vandaag!) verkozen de act van de Kanjers tot winnaar! Baby Shark blijkt het best geoefend te hebben.

Onder het genot van een drankje en een gezellige dosis carnavalsmuziek bleven de toeschouwers nog even hangen en de kinderen werden vermaakt in de kinderhoek waar geschminkt, geknutseld en gebouwd werd; en ook in het discospringkussen werd veel gelachen. Deze middag weer veel lachende en vrolijke gezichten dus bij Baardwijk! Vanwege het aankomende stormachtige weer moest nog snel even de tent en springkussen in veiligheid worden gebracht maar zelfs dat werd met een lach op het gezicht nog even gedaan, iedereen bedankt voor het helpende handje!

De jeugdleden zijn weer flink verwend en de senioren en ouders wisten ook wel raad met het grootste volksfeest van het zuiden!

Een geel-zwarte groet….. en, Alaaf!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen