Meiden Tachos C1 kampioen in landelijke jeugddivisie

De handbalsters van Tachos C1 zijn kampioen geworden in de landelijke jeugddivisie. Met nog drie competitiewedstrijden te spelen, kon het Waalwijkse team afgelopen weekeinde in Geleen de felbegeerde titel al binnenhalen na winst op de nummer 2 met 19-23. Tachos C1 staat ongeslagen bovenaan in de competitie.

De meiden van Tachos C1 komen samen met hun trainer/coach Erwin Buijs voor het tweede jaar uit in de jeugddivisie. Vorig jaar eindigde het jonge team, met toen nog overwegend D-spelers, op een verdienstelijke vierde plaats. De getalenteerde handballers volgen nagenoeg allemaal een talentontwikkelingsprogramma bij Handbalschool Brabant, Deltalent of het Regionaal Trainings Centrum van het NOC*NSF.

Nederlands kampioenschap

Op 18 april aanstaande speelt het Waalwijkse kampioensteam in sporthal De Bloemhof in Aalsmeer om het Nederlands kampioenschap. Tachos C1 komt in de competitie uit in de poule ZO. In totaal zijn er 4 poules in Nederland.

Kampioenen zien?

Aanstaande zondag pakt de Waalwijkse handbalclub in sporthal De Zeine flink uit rondom de kampioenen. Tachos C1 speelt om 15:05 uur tegen HVM/HMC uit Raamsdonksveer. Toegang is gratis.

Tachos C1 bestaat uit:

Wies Klerx, Lizzy van Leeuwen, Sophie Buijs, Floor van den Nieuwenhuijzen, Masa Mijalcovic, Mila Hakkert, Kari van der Staak, Maud Horvers, Dewi Donders, Nienke Peeters, Sietske van Cauter en Jitte van Cauter.

Fotograaf: Marion Horvers

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden