Tachos HS1 gaat voor een goede 2e seizoenshelft!

Foto: Tachos

WAALWIJK – A.s. zaterdag 1 februari staat voor Tachos HS1 om 20.30 uur de 1e thuiswedstrijd na de winterstop weer op het programma, een duel tegen LIONS uit Limburg. Gelijk een leuke en een uitdagende pot handbal tegen een van de bovenste teams uit de handbal Eredivisie!

Na een pauze van meerdere weken, de feestdagen en de deelname van het NL Handbalteam aan het EK, heeft de selectie van Tachos de draad weer opgepakt. Ze gaan er alles aan doen om een goede 2e seizoenshelft neer te zetten, om op een waardige en succesvolle manier afscheid te nemen van trainer/coach Vladan Mijalkovic, door vooral wedstrijden te winnen en een flink stuk op de ranglijst te stijgen. Die eerste wedstrijd is gelijk een flinke uitdaging want ook Lions is een jonge, interessante ploeg die snel en aantrekkelijk handbal speelt, die al de hele competitie bovenin meedraait en veel talent in het team heeft.

Maar Tachos heeft een goede winterstop achter zich, er is prima getraind, er zijn goede oefenwedstrijden en een vriendschappelijk toernooi in België gespeeld (DFS Arnhem, Quintus en Merksem), er is verder gewerkt aan de vorm, de tactiek en ook de conditie is weer op het juiste niveau gebracht. Helaas heeft men nog wel met enkele lichte blessures te kampen maar er wordt alles aan gedaan om a.s. zaterdag een compleet fitte selectie aan de start te krijgen!

Naast de wedstrijd van Heren 1 zijn er zaterdagnamiddag nóg 2 interessante wedstrijden in De Slagen; want ook ons 1e Damesteam, dat meedoet om het kampioenschap, speelt om 16.45 uur thuis tegen Groene Ster en daarna de jongens A1 (2e in de landelijke A-divisie) tegen Hellas uit Den Haag. Kortom een leuke en interessante Handbalmiddag/avond, dus mis het niet!