RWB JO19 voetbalt toch op laatste zaterdag voor de winterstop!

De laatste officiële wedstrijd van het jaar 2019 bij RWB was gepland op zaterdag 21 december en ging tussen RWB JO19 en The White Boys JO19. De wedstrijd was gepland om 13.00 uur, net voor de middag meldde de wedstrijdsecretaris van The White Boys dat ze niet kwamen omdat ze geen team op de been konden brengen.

RWB JO19 blijft doordat het niet speelde voor de competitie in de Hoofdklasse op de 4e plaats staan. Het is verder aan de KNVB wat te doen met deze afgelaste wedstrijd. De geruchten dat The White Boys wel een niet zouden kunnen komen waren afgelopen week al opgedoken, reden waarom trainer Nicky Ligtvoet met SV Capelle JO19 had afgesproken om eventueel vriendschappelijk te voetballen.

Hierdoor werd er dus toch gevoetbald op Sportpark De Gaard. RWB JO19 was in deze wedstrijd tegen SV Capelle de betere ploeg, niet vreemd want het voetbalt een paar klasse hoger dan SV Capelle. Het was dus aan zijn stand verplicht om deze wedstrijd te winnen. Bij rust had RWB al wat afstand genomen. Door een doelpunt van Stef Soomers en een eigen doelpunt van SV Capelle was de stand bij rust 2 – 0. Na rust scoorde RWB JO19 nog drie keer waardoor de eindstand op 5 – 0 uit kwam. In de tweede helft waren Bram van Iersel, Mert Odabasi en Tijn de Wit de doelpuntenmakers.

Bron: RWB Waalwijk