Edin Curic terug bij S.V. Capelle

Foto: SV Capelle

Na twee jaar keert Edin Curic terug als hoofdtrainer bij S.V. Capelle vanaf het nieuwe seizoen 2020-2021. Hij volgt dan de huidige hoofdtrainer Antoin van Pelt op, die naar Sleeuwijk vertrekt.

Na zijn vorige periode bij S.V. Capelle is er altijd contact gebleven tussen Edin en vele leden van S.V. Capelle. Dit getuigt van de positiviteit en oprechte betrokkenheid van Edin naar S.V. Capelle toe. Met zijn kennis en jarenlange ervaring gaat hij vanaf komend seizoen voor minimaal twee jaar aan de slag. Niet alleen om het 1e elftal beter te maken, maar ook om gezamenlijk een herkenbare speelstijl te ontwikkelen voor de gehele club. Hij zal zijn kennis delen met jeugdtrainers om zo het niveau nog beter te maken van onze talentvolle jeugdspelers. Deze weg zijn we ingeslagen en Edin wil graag vanuit deze visie zijn werk van voorheen af gaan maken en zo een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de gehele club.

Bestuur en technische commissie zijn blij en trots dat, ondanks meerdere aanbiedingen, Edin en S.V. Capelle elkaar weer hebben gevonden. Er is vertrouwen dat de komende jaren sportieve verbetering hand in hand zal gaan gaan met veel plezier in het spel. Bestuur en technische commissie S.V. Capelle wensen Edin veel succes.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen