WSC verzuimt te winnen bij koploper Cluzona

Sergio
Sergio

In alweer de 10de competitiewedstrijd van dit seizoen trad WSC aan zonder de geschorste Bakkali en geblesseerde Kruissen, maar weer mét Yorick Hulsman in de basis. Na 2 gelijke spelen, moest het aantreden tegen koploper Cluzona uit Wouw. Een hele klus dus voor de jonge formatie van trainer Patrick Berkelmans.

In het eerste kwart van de wedstrijd viel er veel te beleven, want na 18 minuten was de stand al 2-1 in het voordeel van de thuisclub. De vorige week nog man of the match, keeper Bram van Daelen, ging niet helemaal vrijuit bij de twee doelpunten van Cluzona, die raak konden koppen uit twee hoekschoppen. WSC-er Sergio de Ruijter had tussendoor al wel tegen gescoord: een prachtige beloning voor zijn eerste basisplaats dit seizoen. De ploeg uit Waalwijk ging na 45 minuten thee drinken met de wetenschap dat het duidelijk de onderliggende partij was geweest.

WSC blijkt als team echter over veerkracht te beschikken  In de tweede helft was het met name conditioneel beter als de tegenstander en creëerde het de meeste kansen. In de 65e minuut tekende wederom Sergio de Ruijter voor zijn tweede treffer en bracht daarmee de stand op 2-2. Daarop volgde nog twee opgelegde kansen van spits Belmin Propara. In de 82e minuut verving Merijn Verhoofstad de sterk ingevallen Sergen Boskurt en had ook nog eens een geweldige kans op een treffer. “We hebben de tweede helft veel kansen gecreëerd met mooie aanvallen, maar helaas niet kunnen zorgen voor de winst. Achteraf hebben we onszelf eigenlijk tekort gedaan met maar één punt, aldus trainer Patrick Berkelmans.”

Cluzona – WSC 2-2 (2-1) 2. Tom Sanen 1-0, 4. Sergio de Ruijter 1-1, 18. Ruard Roks 2-1, 65. Sergio de Ruijter 2-2.