WZV zwemmers behalen vijfde plaats bij Minioren Club Meet in Oosterhout

Foto: WZV

Op zondag 10 november werd er in het zwembad de Waranda in Oosterhout de Minoren Club Meet georganiseerd. Een super gezellige zwemwedstrijd tussen teams voor onze jongste wedstrijdzwemmers, de Minioren. Er waren 15 teams aanwezig in zwembad met in totaal 182 zwemmers, afkomstig uit heel Noord-Brabant.

WZV was maar met een klein team vertegenwoordigd, slechts 7 zwemmers, maar deze lieten zich wel van hun allerbeste kant zien. Want in de eindrangschikking eindigden de zwemmers uit Waalwijk en omgeving op de 5e plaats (van 15).

Dit goede resultaat kwam mede tot stand door de volgende successen:

  • Er werd een 2e plaats (tijdens de 100m wisselslag) en 3e plaats (tijdens de 50m vrije slag) behaald door Collin van der Ham.
  • Het estafetteam (bestaande uit Jona Dörr, Ilona Blonk, Collin van der Ham en Nora Aourzag) zwom naar een clubrecord tijdens de 4x50m schoolslag gemengd.
  • De 7 zwemmers hadden gezamenlijk 22 starts, die in 13 PR’s resulteerden. De meeste progressie werd daarbij geboekt door Wouter Jehee, gevolgd door Lotte Roestenberg, Ilias van der Meer en Ilona Blonk.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen