New Care Supplements trotse sponsor van RKC Waalwijk

Foto: RKC Waalwijk

New Care Supplements en RKC Waalwijk zijn een intensieve samenwerking aangegaan. Vanaf dit seizoen zal New Care Supplements de volledige selectie van RKC Waalwijk voorzien van adviezen over voeding en dopingvrij gecertificeerde voedingssupplementen.

Frank Menue, directeur van New Care Supplements, is verguld met de samenwerking. ‘’RKC Waalwijk wordt onderdeel van ons prachtige scala aan topsport-ambassadeurs en verenigingen die we ondersteunen. Het is prachtig dat we met New Care Supplements een bijdrage kunnen leveren aan een gezond en evenwichtig voedingspatroon van deze selectie.’’

Maar ook jullie als fans profiteren mee van deze samenwerking. Op vertoon van je seizoenkaart krijg je namelijk 20% korting op al je New Care – aankopen bij de 9 aangesloten verkooppunten in de buurt! Dat zijn Apotheek Olympia in Waalwijk, Apotheek Driessen in Waalwijk, Apotheek De Koning in Kaatsheuvel, Apotheek De Koning in Loon op Zand, DA Ingrid in Dongen, DA Van Mierlo in Raamsdonksveer, DA van de Gevel in Oosterhout, Reformhuis Van Herpt in Drunen en DIO Drogisterij & Parfumerie in Drunen.

Kijk voor meer informatie over New Care Supplements en al hun producten op http://www.new-care.nl/ en volg ze op social media!

Bron: RKC Waalwijk

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden