Podium Maresia Cross geheel bezet door de VB atleten van Atletiek Club Waalwijk

Foto: ACW

Op zondag 10 november 2019 werd bij de Roestelberg in Kaatsheuvel de Maresia Cross georganiseerd. Onder een stralende zon was het goed loop weer, het is een zwaar parcours met bijna allemaal duinen.

Doordat de start in de kuil is, gaan ze meteen al in het mulle zand naar boven. De atleten van Atletiek Club Waalwijk gingen hiermee ook de strijd aan. Waarvan sommige mee gingen in de kop groep. Meisje Mini Pupil Iris Claessen uit Waalwijk moest bij de Pupillen-C mee lopen, ze kwam bij die groep als 3e over de finish in de tijd van 7:07 minuten. Ze moest de afstand van 1250 meter lopen.

De VB atleten van Atletiek Club Waalwijk waren succesvol, ze namen alle ere plaatsen in beslag. Ze moesten tegelijk bij de Junioren B-A mee lopen, daar konden ze zich mooi aan optrekken. Ze liepen een ronde van 1250 meter. Lars van Ravenstein uit Waalwijk werd 1e gevolgd door Rick Standaert uit Kaatsheuvel 2e en Jesse Vink 3e . Ze kwamen binnen op de tijden van 5:05 minuten, 5:09 minuten en 5:19 minuten.

Zijn er personen die ook graag met deze atleten willen crossen kom gratis 4 weken trainen om je conditie op pijl te brengen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen