WZV zwemt limietwedstrijd, scoort een 10 voor Superspetters en krijgt sportieve support van Rabobank

Foto: WZV

Om nog wat limieten te scoren namen 3 WZV-ers op eigen initiatief deel aan een Limietwedstrijd in Tilburg. Ze boekten zeer goede resultaten! En dat is niet zo gek. We weten met onze zwemlessen nog steeds een erg goede basis te leggen voor recreatieve zwemmers en wedstrijdzwemmers. Dat bleek uit de waardering van de KNZB met een TIEN als score voor onze zwemlessen.

Om het succes van deze week helemaal compleet te maken werden wij verrast door de clubsupport van Rabobank met een bedrag van 972,35 voor WZV, waarvoor speciale dank aan Bert Spitters van Rabobank.

Terug naar de wedstrijd in Tilburg. Viviënne Bosch en Kenza van Kapel richtten zich – naast de RWK-limieten – op de kwalificatie-eisen voor het NJJK en ook op dit gebied werden goede zaken gedaan. Ze boekten flinke tijdwinst op de 100m rugslag, 100m schoolslag en 400m vrije slag. In totaal werden er 6 RWK-limieten gezwommen door Viviënne (3x), Kenza (2x) en Demi (1x). Het aantal RWK-limieten, dat inmiddels door WZV-ers is behaald, staat op maar liefst 100 stuks. Een mooi symbolisch getal met het 100-jarig bestaand in het vooruitzicht. Kenza en Viviënne streden zij aan zij voor een snelle tijd op de 400m vrije slag, waarbij Viviënne aan het langste eind trok. Zij finishte in 5:18.74 nipt voor Kenza (5:19.38) en daarmee zwom ze de ruim 19 jaar oude Clubrecords voor meisjes 12 en 13 jaar uit de boeken.


  • Je bedrijf, stichting of vereniging in de schijnwerpers? Kies dan voor de Gewoon Magazines!
  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Download nu de WaalwijkApp (iOS– Android) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden