Topduel zondag bij WSC

WSC eerder dit seizoen in actie bij FC Tilburg
WSC eerder dit seizoen in actie bij FC Tilburg
Foto: WSC

Na een moeizame voorbereiding, die voor de nieuwe trainer Patrick Berkelmans in het teken stond van het formeren van een grotendeels nieuwe ploeg met
alle ruimte voor jonge spelers uit de eigen opleiding alsmede spelers die terugkeerden op het aloude WSC-nest aan de Akkerlaan, hield men in het Waalwijkse kamp rekening met een start van de competitie waar de punten bij elkaar gesprokkeld moesten gaan worden.

Maar na vier speelrondes beleeft de Waalwijkse tweedeklasser een even flitsende als verrassende start gemaakt: drie van de vier wedstrijden werden in winst omgezet met een tweede plaats als beloning! Komende zondagmiddag zelfs een topduel op sportpark Eikendonk wanneer koploper Sarto te gast is en WSC een aanval kan doen op de koppositie in de tweede klasse E. De Tilburgers zijn nog zonder puntverlies en kunnen, als zij de volle buit pakken zondag, het vizier gaan richten op de eerste periodetitel die dan langzaam in zicht gaat komen. De oranje-zwarten zullen er alles aan doen om de punten op sportpark Eikendonk te houden. Een (gedeelde ) koppositie zal dan de beloning zijn en een enorme opsteker voor de jonge Waalwijkse ploeg. Arbiter Ooms blaast de aftrap van de topper in 2-E om 14.30 uur.


  • Waalwijk.nieuws.nl is genomineerd voor ‘Beste Vrijwilligersprestatie Organisatie’ Stemmen kan tot 8 november via de Facebookpagina van de gemeente Waalwijk. De winnaar(s) worden bekend gemaakt tijdens de feestavond ‘Waalwijk Ontmoet’ op zaterdag 16 november.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen