S.V. Capelle speelt gelijk tegen MVV’58

Afgelopen zaterdag speelde S.V. Capelle zijn eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen MVV’58. Capelle begon sterk en verdiende al 3 hoekschoppen in de eerste 10 minuten. Helaas zonder resultaat.

In de 11e minuut was er mooie aanval, via Ate kwam de bal bij Sijmen die met een steekpass de bal aan Tygo gaf. Tygo aarzelde niet en scoorde zijn eerste competitie goal voor Capelle 1. 1-0. In de 20e minuut een kans voor Alfonso maar de keeper redde. Niet veel later een kans voor MVV. Onze keeper Remon stopte het schot maar via de rebound scoorde MVV alsnog. 1-1. In de 32e minuut komt er een speler van MVV alleen voor onze goal. Gelukkig schiet hij naast. Ruststand 1-1.

Capelle komt goed uit de kleedkamer, drie kansen op rij maar jammer genoeg geen doelpunten. In de 63e minuut schiet Roy van afstand op goal. De keeper redt en de terugkerende bal wordt door Alfonso helaas net naast geschoten. We spelen in de 65e minuut, een voorzet van Geert wordt door Ate verlengd en via een verdediger van MVV gaat de bal in zijn eigen goal. Doelpunt voor Capelle. 2-1. Alweer in de 74e minuut, een vrije trap voor Capelle wordt door Sijmen nipt over gekopt. 75e minuut voorzet van Roy, Alfonso kopt van dichtbij op goal maar de doelman redt. Het blijft 2-1. In de 83e minuut krijgt Quinten de bal van Ate. Q maakt een goeie actie, schiet op goal maar weer redt de keeper van MVV. 87e minuut een vrij trap voor MVV. Het schot gaat via de buitenkant paal naast het doel. Maar in de 96e minuut is het toch raak voor MVV. Uit weer een vrije trap wordt er nu wel gescoord. Eindstand 2-2.

Komende zaterdag speelt Capelle 1 uit bij Haaften. De wedstrijd begint om 14.30 uur.