Fabian Sporkslede voor een jaar RKC’er

Foto: RKC Waalwijk

RKC Waalwijk heeft per direct de 26-jarige verdediger Fabian Sporkslede toegevoegd aan de selectie. De rechtsback trainde al enige tijd mee met de Geelblauwen en de speler en club zijn nu een contract tot met het einde van het seizoen overeengekomen.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld: ”Ons streven is om alle posities dubbel bezet te hebben. Omdat Fabian na de deadline nog zonder club zat hebben we de afgelopen periode in alle rust met hem kunnen trainen en beoordelen. Fabian past goed bij de groep en kan met zijn ervaring jongens helpen.”
De in Amstelveen geboren en getogen Sporkslede begon met voetballen bij achtereenvolgens amateurclubs NFC en AFC Amsterdam, voordat hij via de jeugdopleiding van AZ en Ajax op 26 september 2012 in een uitduel in de KNVB Beker tegen FC Utrecht (0-3) zijn debuut maakte in de hoofdmacht van de Amsterdammers. Vanaf 2014 droeg de verdediger de shirts van Willem II, Chievo Verona, AS Lupa Castelli Romani en NAC Breda. Sporkslede speelde tot dusver 38 wedstrijden in de Eredivisie.


  • Wil jij ook een gezonder en vitaler leven? Doe dan mee met Fit Challenge De Langstraat! KLIK HIER voor meer informatie en om je in te schrijven!
  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Download nu de WaalwijkApp (iOS– Android) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden