RWB op zoek naar verenigingen die op zondag 7 tegen 7 willen voetballen

Foto: Pixabay

Wekelijks een wedstrijd in het weekend. Wie kent het niet? Iedere week hopen op meer dan 11 spelers en een leider die druk bezig is om een elftal bij elkaar te krijgen. Voor deze teams is het 7×7 voetbal een uitkomst.

Hierbij spelen de teams in zeventallen, op een half speelveld. Onbeperkt wisselen is toegestaan, de buitenspelregel is afgeschaft en de sliding behoort niet meer tot het spel. Ideaal voor teams die geen 11 spelers op de been kunnen brengen en ideaal voor spelers die hun lichaam iets minder willen belasten. Want; hoe oud je ook bent: voetbal gaat nooit uit je bloed. Niet het presteren staat centraal, maar juist het lekkere voetballen op een recreatieve manier. Samen met leeftijdsgenoten.

Voetbalvereniging RWB heeft een team dat graag op zondagochtend 7 tegen 7 zou willen voetballen. De KNVB heeft in Zuid 1 echter geen mogelijkheid om op zondagochtend 7 tegen 7 te spelen. RWB heeft daarom alle secretarissen van de zondagverenigingen in de driehoek Tilburg, ’s-Hertogenbosch en Breda afgelopen week een mail gestuurd met de vraag of er meer teams zijn die hier interesse in hebben. Indien er in de regio voldoende interesse is gaat RWB in overleg met de KNVB, of zet het in overleg met deze verenigingen een onderlinge competitie op.

Heeft jou vereniging interesse? Stuur dan snel een e-mail naar Bas Bruurmijn Voetbalvereniging RWB [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen