RKC Waalwijk en Etienne Vaessen tot medio 2022 met elkaar door

Foto: RKC Waalwijk

Doelman Etienne Vaessen heeft zijn verbintenis verlengd tot medio 2022. De 23-jarige goalie zag in maart jl. de optie in zijn contract al worden gelicht tot 2021, maar RKC is zo te spreken over de ontwikkeling van de doelman dat deze tussentijds is opengebroken, opgewaardeerd en verlengd.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld: ‘’Etienne heeft zich het afgelopen seizoen enorm ontwikkeld. Hij is het perfecte voorbeeld van wat RKC nastreeft om jonge profs de tijd en ruimte te geven om zichzelf te ontwikkelen en beter te worden. Met belangrijke reddingen heeft hij ons in de beslissende fase van het seizoen meer dan eens op de been gehouden. Etienne heeft dit dan ook zelf afgedwongen en hopelijk kan hij deze lijn doorzetten in de Eredivisie.’’
De geboren Bredanaar liep al wat langer rond in Waalwijk. Vaessen speelde namelijk eerst voor buurman WSC, voordat hij zich bij RKC sloot. Sinds 1 juli 2015 mag Vaessen zich een Geelblauwe noemen, in die tijd verdedigde hij tot nu toe 92 keer het doel voor de club.


  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Download nu de WaalwijkApp (iOSAndroid) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
  • KLIK HIER om de nieuwe website van Balkenende Media te bekijken!