Tennisvereniging Waesbeeck viert 50-jarig bestaan

Vandaag viert T.V. Waesbeeck haar vijftigjarig bestaan. De tennisvereniging is midden in de wijk gelegen en telt circa 250 leden. Barbera van Breemen is sinds een jaar voorzitter van de vereniging.

De club staat erom bekend dat iedereen hier een lekker balletje kan slaan. Uit alle hoeken van de Waspikse gemeenschap zijn mensen lid en het mooie is dat iedereen gewoon lekker met elkaar tennist. Wat Van Breemen en haar bestuur wel wat zorgen baart, is de afname van het aantal jeugdleden. Tennis is de tweede sport van ons land en geschikt voor alle leeftijden; dus ook met name voor de jeugd. De kinderen van de basisscholen kregen van de vereniging in mei les op school. Kinderen die enthousiast geworden zijn, krijgen in september vrijblijvend de mogelijkheid om via vier lessen buiten schooltijd tennissen nog leuker te gaan vinden.

Vanmiddag was er ter ere van het jubileum van alles te doen en te zien zoals onder andere clinics forehand / backhand, service / return, volley / smash en dubbelspel. Ook stond er een servicesnelheidsmeter en was er prijsschieten. Aan het einde van de middag bezocht wethouder John van den Hoven de club. Hij sprak de vele aanwezige leden toe en feliciteerde de vereniging met hun 50-jarig jubileum.

De dag wordt afgesloten met een diner voor genodigden waarna de feestavond voor leden start met medewerking van DJ Pim.

Meer info: www.waesbeeck.nl.


  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Download nu de WaalwijkApp (iOSAndroid) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
  • KLIK HIER om de nieuwe website van Balkenende Media te bekijken!
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen