RKC breekt contract met Melle Meulensteen open tot 2022

Foto: RKC Waalwijk

RKC Waalwijk en Melle Meulensteen hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe, verbeterde en verlengde verbintenis. In maart jl. werd de optie in het contract van de negentienjarige verdediger al gelicht en verlengd tot medio 2021. Nu is de overeenkomst met Meulensteen opengebroken en nogmaals verlengd tot medio 2022 met een optie voor nog twee jaar.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld is verheugd dat Meulensteen voor RKC behouden blijft: ‘’Dat Melle een enorme groei heeft doorgemaakt staat buiten kijf, en is ook bij andere clubs niet onopgemerkt gebleven. Hij heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een betrouwbare centrale verdediger en is met zijn voetballende kwaliteiten erg belangrijk voor onze manier van spelen. Melle heeft een enorm potentieel dat hij komend seizoen verder kan gaan ontwikkelen in de Eredivisie. We zijn vanzelfsprekend blij dat we hem zo lang aan ons hebben kunnen binden.’’

Meulensteen kwam op 24 januari 2018 over van Preston North End, nadat hij daarvoor actief was in de kleuren van Manchester United en Lancaster City. In anderhalf jaar tijd speelde hij 44 officiële duels voor de Geelblauwen waarin hij afgelopen seizoen op bezoek bij MVV Maastricht zijn eerste goal in het betaalde voetbal maakte.


  • KLIK HIER om de nieuwe website van Balkenende Media te bekijken!
  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Download nu de WaalwijkApp (iOSAndroid) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden