Word lid van de Kids Club van RKC Waalwijk

Foto: RKC Waalwijk

De jongste supporters van RKC Waalwijk (0 t/m 14 jaar) zijn verenigd in Kids Club RKC Waalwijk. Deze fans komen gedurende het voetbalseizoen voor verschillende activiteiten samen. Tijdens deze sportieve middagen komt RiKCy (mascotte) ook altijd even een kijkje nemen wat het natuurlijk extra gezellig maakt. Daarnaast worden o.a. de line-up en ballenjongens/meisjes tijdens thuiswedstrijden van RKC Waalwijk uit deze groep supporters gevormd.

Leuke activiteiten

Het programma voor aankomend seizoen is nog een geheim, maar we kunnen alvast verklappen: het wordt leuk! Net als andere jaren zijn er voetbalactiviteiten bij RKC Waalwijk maar daarnaast hebben we ook andere leuke middagen buiten het voetbalveld. Afgelopen seizoen zijn we naar de film geweest, hebben we gezwommen, een sportieve middag op de midgetgolfbaan doorgebracht en zijn we gaan indoor voetballen. Aan het einde van het seizoen kun je deelnemen aan de Kids Club Cup van RKC Waalwijk.

RiKCy

De mascotte van RKC, RiKCy, is bij iedere thuiswedstrijd van RKC Waalwijk aanwezig. Ook probeert hij bij iedere activiteit aanwezig te zijn. Als lid van de Kids Club maak je kans gevraagd te worden om aan de hand van spelers het veld mee op te lopen. En vanaf je twaalfde maak je kans als ballenjongen of ballenmeisje een wedstrijd bij te wonen.

Al met al worden veel leuke en sportieve avonturen georganiseerd om gezellig met vriendjes en vriendinnetjes aan deel te nemen. Wil jij in het seizoen 2019/2020 ook deelnemen aan leuke activiteiten met RiKCy, word dan snel lid!

Aanmelden kan via www.rikcy.nl. Het lidmaatschap van de Kids Club bedraagt € 13,50 per jaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen