LMTT meidentoernooi bij WSC beleeft 3e editie

Foto: WSC

In 2017 kwamen enkele vrienden van het meidenvoetbal bij WSC tezamen met het idee een meidentoernooi te organiseren. Het EK voor vrouwen werd dat jaar georganiseerd in ons eigen land en het meidenvoetbal zat in de lift. In de voetbalzomer van 2017 zat alles mee.

Het eerste LMTT werd een groot succes met de aanwezigheid van het RTL Nieuws als klap op de vuurpijl. Tijdens deze voetbalzomer werden de Oranje Leeuwinnen kampioen en de rest is geschiedenis. Dit jaar op tweede pinksterdag wordt voor de derde keer het LMTT, Liona Meiden Top Toernooi, gespeeld aan de Akkerlaan in Waalwijk.

In iedere leeftijdsklasse tot MO15 strijden de teams tegen elkaar om uit te maken wie het beste is in hun leeftijdscategorie. Met als beloning de winnaarsbokaal en de felbegeerde titel winnaar te zijn van de derde editie van het LMTT. Het toernooi heeft zich in enkele jaren bewezen als een toernooi wat strak georganiseerd wordt en voetbal op alle niveaus in huis heeft. Ruim 450 voetbalmeiden binden de strijd aan en dit jaar is er voor het eerst de eerste aanmelding van een BVO te noteren. Excelsior Barendrecht zal met hun MO13 deelnemen. Daarnaast hebben zich diverse ploegen uit heel het land aangemeld om mee te doen. Ook zullen er extra prijzen beschikbaar zijn voor de Fair Play bokaal en zullen de beste keepers in de spotlights gezet worden.

Voor alle liefhebbers van meidenvoetbal 10 juni vanaf 9.00 uur bij WSC: het LMTT 2019.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen