WSC start nacompetitie thuis tegen RBC

Foto: WSC

Zondag 2 juni gaat WSC van start met de nacompetitie voor het behoud van een plek in de tweede klasse. Deze nacompetitie bestaat uit twee knock-out rondes van één wedstrijd, uit of thuis, met daarna een finale op neutraal terrein.

WSC speelt de 1e ronde thuis komende zondag 2 juni. Tegenstander is RBC uit Roosendaal dat als derde is geëindigd in de derde klasse A en in het bezit is van een periodetitel. Mocht de wedstrijd na 90 minuten in een gelijke stand eindigen, dan volgt, na nieuwe loting voor doelkeuze, een verlenging van 2 x 15 minuten. Is er ook na de verlenging geen beslissing gevallen, dan wordt de beslissing verkregen door het nemen van strafschoppen, die zullen worden genomen volgens het ABBA-systeem.

Slaagt WSC er in om RBC te verslaan dan volgt op maandag 10 juni (2e Pinksterdag) een uitwedstrijd tegen de winnaar van Terneuzen – Groen Wit (Breda). De wedstrijd begint om 14.30 uur op sportpark Eikendonk. De wedstrijd staat onder leiding van arbiter De Vaan, die wordt geassisteerd door de heren Van Pelt en Van Dongen als assistent-arbiter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen