RWB gaat met nieuw trainerskoppel nacompetitie in

RWB verliest laatste competitiewedstrijd met 2-0 van ZIGO
RWB verliest laatste competitiewedstrijd met 2-0 van ZIGO
Foto: RWB

Zondag 2 juni start voor RWB de nacompetitie met een thuiswedstrijd tegen Den Dungen. Inzet in deze nacompetitie is het behoud in de KNVB 3e klasse. Als trainer en assistent-trainer zitten dan Alfons van der Pluijm en Nicky Ligtvoet op de bank. Beide trainers zijn volgend jaar actief als trainer bij RWB en stappen dus eerder in om RWB te proberen in de 3e klasse te behouden.

Ruud van den Heuvel heeft met de uitwedstrijd tegen ZIGO zijn laatste wedstrijd bij RWB gecoacht. Na die wedstrijd, die met 2-0 verloren werd, zat Ruud van den Heuvel er zodanig doorheen dat RWB gedwongen was om voor een nieuw trainerskoppel te kiezen. Tegenstander Den Dungen eindigde in de 4e klasse D op de 4e plaats en is daarmee in het bezit van een periodetitel. Mocht de wedstrijd na 90 minuten in een gelijke stand eindigen, dan volgt een verlenging van 2 x 15 minuten. Is er ook na de verlenging geen beslissing gevallen, dan wordt de beslissing verkregen door het nemen van strafschoppen.

Als RWB er in slaagt om Den Dungen uit te schakelen volgt er op maandag 10 juni (2e Pinksterdag) een uitwedstrijd tegen RFC uit Raamsdonksveer die in de 4e klasse C op de 2e plaats is geƫindigd. Als RWB ook de 2e ronde nacompetitie overleeft volgt er op neutraal terrein een finalewedstrijd tegen Vlijmense Boys, Avestijn of Wilhelmina.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen