Ruim 5.000 kaartjes verkocht RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles, entree 10 euro

Foto: Alexander de Peffer

Een 1-1 gelijkspel in Rotterdam was genoeg na de 2-1 thuisoverwinning op Excelsior. Ook in de finale voor een plek in de Eredivisie hopen we op jullie steun te mogen rekenen!

De Geelblauwen zullen zich gaan opmaken voor een dubbele confrontatie met Go Ahead Eagles. De kaartverkoop is gisteren gestart en er zijn al ruim 5.000 kaartjes verkocht.

Reguliere kaartverkoop 10 euro per stuk (vakken HH/GG/FF/ES/EE/KC)

Alle mensen uit Regio De Langstraat zijn gerechtigd om kaarten te kopen. Neem je legitimatie mee naar de Fanshop! Vrijdagavond is de Fanshop (links van het supporters café) open tot 20:00 uur en zaterdag is de Fanshop open vanaf 13:00 uur. De kassa’s zijn zaterdag vanaf 17.00 uur open.

Seizoenkaarthouders

Seizoenkaarthouders van RKC Waalwijk betalen ook voor deze finaleronde slechts € 5,- voor hun kaartje. Aanschaffen van de tickets gaat snel & eenvoudig online. Eigen plek terugkopen – tot 23 mei 20.00 uur. Klik bij de keuze voor het vak bovenin op ‘bestel jouw eigen stoel’ en klik dus niet op een vak. Voeg het kaartje toe aan je winkelmandje en deze zal automatisch veranderen in een € 5,- ticket. Het is hierbij van belang dat je inlogt met het account waar je seizoenkaart aan gekoppeld is. Anders werkt het niet! LET OP: print je e-ticket altijd uit, onze scanners kunnen niet vanaf telefoon scannen.

Kaartjes bijkopen kan uiteraard ook, daarvoor geldt het reguliere tarief van € 10,- per stuk. Er geldt voor dit duel een (seizoen)clubkaart-verplichting van 3 op 1. Seizoenkaarthouders hebben tot donderdag 23 mei 20.00 uur de tijd om hun eigen plaats terug te kopen. Je kaart terugkopen kan niet via de app. LET OP: de actie van € 5,- is niet geldig op de wedstrijddag! Tevens is het van belang je seizoenkaart te bewaren. Enerzijds blijft het horecasaldo geldig, anderzijds is het, na verlengen, ook je seizoenkaart voor 2019-2020. Je ontvangt dan dus geen nieuwe pas. Meer informatie over de seizoenkaart verkoop volgt binnenkort.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen