S.V. Capelle speelt gelijk tegen Asperen: 2-2

S.V. Capelle voetbalde zaterdag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Asperen. Voor S.V. Capelle stonden er geen belangen meer op het spel. Dit was anders voor Asperen dat rechtstreekse degradatie wilde ontlopen en dus de punten nog goed kon gebruiken.

In de openingsfase volgde al snel de voorsprong voor Capelle. Een corner van Vedad Hadzic werd ingekopt door Storm van Boxel en dus 1-0. Even later een goede schietkans voor Jimmy Moonen, maar deze zag zijn schot over gaan. Aan de andere kant van het veld volgde een aardige kopkans voor de bezoekers, maar deze werd goed gered door Capelle keeper Erik Kuijsten, die i.v.m. blessures weer zijn rentree maakte. In de 34e minuut een mooie aanval van S.V. Capelle: Sijmen Branderhorst gaf een pass op Serhan Eyupoglu en deze gaf voor op Quinten van Caem, die de 2-0 aantekende. Op slag van rust nog een kopkans voor Sijmen Branderhorst, maar deze ging over.

Na de hervatting een goede kans voor Capelle via Quinten van Caem, maar deze schoot van dichtbij naast. Daryll-Lee Maasland produceerde even later een mooi schot op het Asperen doel, maar dit werd goed gepakt door de doelman. Kort hierna volgde de 2-1 voor de bezoekers: de ingevallen Ronan Feunekes schoot uit een afvallende bal de 2-1 binnen. Kort voor tijd nog een goede kans voor Capelle, waarbij Quinten van Caem de bal in het zijnet schoot. Het was echter Asperen dat in de slotfase de 2-2 scoorde: uit een scrimmage schoot wederom Ronan Feunekes binnen. Door dit punt en de nederlaag van SSC’55 ontliep Asperen directe degradatie.

Komende zaterdag sluit S.V. Capelle de competitie af met de uitwedstrijd tegen Haaften.