Gymnia sluit seizoen af met toestelfinales

Foto: Gymnia

Afgelopen weekend stond de laatste wedstrijd van het seizoen voor Gymnia op het programma. Enkele turnsters hadden zich tijdens de kwalificatiewedstrijden weten te plaatsen voor een toestelfinale. De dag startte al vroeg in Prinsenbeek voor de categorie Jeugd vrije oefenstof.

Twee mooie oefeningen op de balk waren helaas niet genoeg voor een podiumplaats. Gymnia blijkt meer talent op de balk te hebben, want ook de wedstrijd erna werden er door de Pupil 2 D2 twee oefeningen geturnd. Ondanks een val hebben ook deze turnsters een goede oefening laten zien. Tot slot stond er nog een toestelfinale voor onze Instap D3 op brug op het programma. Het werd nog even spannend of hier het podium wel gehaald zou worden, maar de concurrentie was net een tikkeltje beter. De scores lagen erg dicht bij elkaar.

Gymnia kijkt terug op een geslaagd eerste wedstrijdseizoen. De selectie gaat door met hard trainen om volgend jaar weer in topvorm op de wedstrijden te verschijnen. De trainsters zijn erg trots op alle turnsters.


  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Download nu de WaalwijkApp (iOSAndroid) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen