Spannende tijden voor WSC

Foto: WSC

Tweedeklasser WSC heeft nog drie speelronde de kans om het vege lijf te redden en nacompetitie te ontlopen. De Waalwijkers bivakkeren op de voorlaatste plaats en dat betekent aan het eind van de rit nacompetitie voor handhaving. Maar met nog drie wedstrijden tegen directe concurrenten is alles nog mogelijk.

Het is ongemeen spannend in de onderste regionen van de tweede klasse E. Maar liefst zes clubs staan op maximaal vier punten afstand van elkaar. Met nog drie speeldagen te gaan is het nog volstrekt ongewis wie er rechtstreeks gaat degraderen, wie een herkansing krijgt via de nacompetitie of welke van deze clubs zich direct gaat handhaven.

WSC speelt nog twee van de drie wedstrijden thuis. Op zondag 19 mei op bezoek in Tilburg bij Sarto, de huidige nummer 12 met één punt meer dan WSC. Op zondag 26 mei wordt de reguliere competitie afgesloten met een thuiswedstrijd tegen Hoeven, de huidige hekkensluiter met hetzelfde aantal punten als WSC.

Maar eerst staat de streekderby tegen Uno Animo op het programma. Deze word gespeeld komende zaterdagavond op sportpark Eikendonk om 19.30 uur. De Loonse ploeg heeft op dit moment vier punten meer dan de Waalwijkers en staan nu op een veilige 9e plaats. Maar ook de tricolores zijn allerminst veilig. Grote belangen dus zaterdagavond aan de Akkerlaan in Waalwijk waar de ploeg van trainer Norbert Rebsch er alles aan zal doen om de punten in Waalwijk te houden.


  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Download nu de WaalwijkApp (iOSAndroid) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
article
94324
Zaterdagavond streekderby tegen Uno Animo
Tweedeklasser WSC heeft nog drie speelronde de kans om het vege lijf te redden en
https://waalwijk.nieuws.nl/sport/20190509/spannende-tijden-voor-wsc/
2019-05-09T19:40:03+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2019/05/09193232/WSC-1-2018-2019-V2.jpg
Nieuws, Sport