R.W.B. na inhaalwedstrijd met 3 ploegen gelijk op 22 punten

RWB hield aan de uitwedstrijd tegen UVV’40 één puntje over waardoor het onderin de 3e klasse B wel heel erg spannend wordt. Na de inhaalwedstrijd tegen UVV’40 hebben alle ploegen 23 wedstrijden gespeeld, voor RWB en alle andere ploegen dus nog 3 wedstrijden te gaan. Voor RWB resten nog 3 finales en gaat de ploeg er alles aan doen om ook volgend seizoen weer in de 3e klasse uit te komen.

Zondag speelt RWB daarvoor uit in Bavel, daarna thuis tegen Oosterhout en vervolgens op 26 mei de laatste wedstrijd uit tegen ZIGO. Voor RWB had er uit bij UVV’40 meer ingezeten als één puntje, zeker als je weet dat RWB vijf minuten na rust op een 0-2 voorsprong kwam. RWB startte aan de wedstrijd met een aantal jonge invallers en speelde in de eerste helft fris en goed voetbal waardoor het na 12 minuten door Justin van der Sanden op een 0-1 voorsprong kwam. De 0-2 voorsprong van Kevin Remie was er een waar langs de lijn nog even over nagepraat werd, van grote afstand had Kevin gezien dat keeper Luc van Dongen te ver voor zijn doel stond. Het afstandschot van Kevin Remie viel tot verbazing van de UVV-keeper net onder de lat. Lang kon RWB niet genieten van deze voorsprong, want 5 minuten hierna scoorde Jonathan van Eerd de aansluittreffer al had hij zonder dat scheidsrechter Rick Nelemans hier voor floot wel een overtreding begaan. Het laatste half uur moest UVV’40 door twee gele kaarten met 10 man verder. In de thuiswedstrijd tegen UVV’40 was ditzelfde het geval en verloor RWB met 1-3. De uitslag was nu met 2-2 minder erg maar RWB was wel teleurgesteld dat het niet de volle winst mee kon nemen naar Waalwijk. Voor de 2-2 zorgde net als de 1-2 wederom Jonathan van Eerd, hij was dan ook veruit de gevaarlijkste man van UVV’40.

Zondag 12 mei staat voor RWB de volgende wedstrijd op het programma, vv Bavel is dan in Bavel de tegenstander.

• Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Download nu de WaalwijkApp (iOSAndroid) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.