Pierre Schalken R.W.B. vrijwilliger van het jaar

Foto: RWB

Jaarlijks houdt voetbalvereniging RWB een Vrijwilligersavond, een avond waarmee RWB zijn vrijwilligers wil bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar. Tijdens deze avond trad de RWB-band First of all friends twee keer op.

Voorzitter Bas Bruurmijn had voor een 3-tal dames een bos bloemen. Joke Timmermans, Dion van Helvoirt en Lisette Tins hebben namelijk jaren voor RWB vrijwilligerswerk verricht in de Recreatiecommissie en hebben recent daar afscheid van genomen. Moment van de avond is de bekendmaking van wie de Vrijwilliger van het jaar is geworden. Dit jaar viel de eer te beurt aan Pierre Schalken.

Pierre Schalken is inmiddels 49 jaar lid van RWB en is in 2013 benoemd tot erelid van RWB, in 2014 heeft hij daarna voor zijn verdienste voor RWB een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. Pierre Schalken kan dus een echte RWB-er genoemd worden die Vrijwilliger van het jaar is geworden omdat Pierre dit jaar de voorzitter was van de Commissie die de Waalwijk Cup organiseerde. Naast voorzitter kan hij met recht ook de kartrekker van deze Commissie genoemd worden. Resultaat was een perfect georganiseerde Waalwijk Cup waarbij voor de eerste keer in de lange geschiedenis van de Waalwijk Cup ook een toernooi voor Vrouwen werd georganiseerd.


  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief.¬†KLIK HIER¬†en meld je aan!
  • Download nu de WaalwijkApp (iOSAndroid) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
Cookieinstellingen